Baker og Konditor
27.01.2017
Vi må legge bak oss peset bransjen har fått de siste årene. Mye av det har vært svært ufortjent. Vi har vært matbransjens hakkekylling fordi vi har stått beskjedent i et hjørne og ikke tatt til motmæle. La det være historie! Vi må se fremover!
Og fremover tegner det seg et bilde av uante muligheter for vår bransje.
Miljøfokuset vil bli sterkere på matfronten fremover. Det vil dreie seg om både enkeltbedrifters og bransjens klimaavtrykk. Sett i forhold til flere andre bransjer har vi produkter som møter fremtidens miljøkrav på en svært god måte.
Sterke trender rundt vegetarmat og veganmat er over oss. Stadig flere velger bort kjøtt til fordel for annen mat. Våre produkter er vegetarvennlige og kan spille en viktig rolle hos denne gruppen. I tillegg åpner det seg muligheter for å produsere mat tilpasset disse målgruppene, utover de produktene som bransjen allerede produserer.
Gå til medietMiljøfokuset vil bli sterkere på matfronten fremover. Det vil dreie seg om både enkeltbedrifters og bransjens klimaavtrykk. Sett i forhold til flere andre bransjer har vi produkter som møter fremtidens miljøkrav på en svært god måte.
Sterke trender rundt vegetarmat og veganmat er over oss. Stadig flere velger bort kjøtt til fordel for annen mat. Våre produkter er vegetarvennlige og kan spille en viktig rolle hos denne gruppen. I tillegg åpner det seg muligheter for å produsere mat tilpasset disse målgruppene, utover de produktene som bransjen allerede produserer.