Baker og Konditor
02.12.2016
Carl Hansens konditori, het det, konditoriet og bakeriet som har holdt det gående med ferske boller og brød til fastboende og ferierende i sommerbyen, siden 1891.
Nede ved brygga i Kragerø sentrum, med utsikt over bysundet, ligger den ærverdige gården som nå trenger nytt blod. En fagmanns blod.
- Bestefar, Carl Hansen, og bestemor drev konditoriet frem til midten av 30-tallet, så tok min far over og drev stedet frem til 1957. Etter det har det vært leid ut til andre drivere, men det har hele tiden vært produksjon og salg av baker- og konditorvarer. I sommer gikk det dessverre ikke lengre og forretningen ble lagt ned, sier gårdeier Odd Christopher Hansen.
På utkikk etter fagfolk
Selv er han næringslivled
Gå til mediet- Bestefar, Carl Hansen, og bestemor drev konditoriet frem til midten av 30-tallet, så tok min far over og drev stedet frem til 1957. Etter det har det vært leid ut til andre drivere, men det har hele tiden vært produksjon og salg av baker- og konditorvarer. I sommer gikk det dessverre ikke lengre og forretningen ble lagt ned, sier gårdeier Odd Christopher Hansen.
På utkikk etter fagfolk
Selv er han næringslivled