Kjøttbransjen
22.08.2019
Hun drømte som ung om å utdanne seg til tannlege, men det å vokse opp i Ruud-familien på Kampen i Oslo, forpliktet. Derfor var det naturlig for Ann-Cathrin Ruud å gå kjøttveien.
1 Hvorfor valgte du kjøttbransjen?
- For meg var det i grunnen ikke mange alternativer. Jeg er født inn i denne bedriften og valget var derfor enkelt. Det måtte bli kjøtt!
2 Hva er din oppgave i bedriften?
- Min oppgave er å holde oversikt over alt som skjer på varmt- og kaldtkjøkkenet. Min formelle tittel er personalansvarlig, men jeg jobber også praktisk.
3 Hvordan ser du på trenden med lavere kjøttforbruk og mer motstand mot kjøtt i opinionen?
- For oss er denne trenden utfordrende på flere måter. Det har på mange måter blitt en «mote» å stå fram som kjøt
Gå til mediet- For meg var det i grunnen ikke mange alternativer. Jeg er født inn i denne bedriften og valget var derfor enkelt. Det måtte bli kjøtt!
2 Hva er din oppgave i bedriften?
- Min oppgave er å holde oversikt over alt som skjer på varmt- og kaldtkjøkkenet. Min formelle tittel er personalansvarlig, men jeg jobber også praktisk.
3 Hvordan ser du på trenden med lavere kjøttforbruk og mer motstand mot kjøtt i opinionen?
- For oss er denne trenden utfordrende på flere måter. Det har på mange måter blitt en «mote» å stå fram som kjøt