AstmaAllergi
07.02.2018
Vinterferien står for døren. Du trenger ikke gå inn for å spise, ta heller med deg maten ut. Disse enkle rettene sørger for å gi deg påfyll, varme og energi ute i vinterværet.
GLUTENFRITT PINNEBRØD
2 dl glutenfritt mel 25 g smør (evt melkefri margarin) ½ ts salt 1 ts bakepulver 0,8 dl melk (kan erstattes med annen væske, f.eks. vann)
● Smuldre opp kaldt smør med fingrene.
● Ha i melet og resten av ingrediensene. Kna det sammen.
Du kan også elte det sammen i en kjøkkenmaskin. ● Ha deigen i en pose eller boks og ta med på tur. ● Dra tynne remser av deigen og snurr den rundt pølsene. ● Grilles over åpen
Gå til mediet2 dl glutenfritt mel 25 g smør (evt melkefri margarin) ½ ts salt 1 ts bakepulver 0,8 dl melk (kan erstattes med annen væske, f.eks. vann)
● Smuldre opp kaldt smør med fingrene.
● Ha i melet og resten av ingrediensene. Kna det sammen.
Du kan også elte det sammen i en kjøkkenmaskin. ● Ha deigen i en pose eller boks og ta med på tur. ● Dra tynne remser av deigen og snurr den rundt pølsene. ● Grilles over åpen