AddToAny

TA ET KURS I SOMMER

TA ET KURS I SOMMER
Trives du i høyfjellet og drømmer om å gå på bre eller klatre i en fjellvegg i sommer? DNT har kurset som tar deg et steg videre.
Kunne du tenke deg å bestige Store Skagastølstind, samle på 2000-metertopper, lære deg å sikre naturlig på en klatretur eller stirre ned i isblå bresprekker? Kanskje mangler du kunnskapen og kompetansen som skal til, men lysten frister deg til å lære noe nytt?

- Mitt råd er å kaste seg ut i det og melde seg på et kurs i sommer, sier Anne-Mari Planke, fagsjef friluftsliv i DNT. Hun opplever en stadig økende interesse for bratte utfordringer.

- På et kurs med DNT fjellsport kan du lære å bli mer selvhjulpen i fjellet, og du får muligheten til å komme deg på turer som kan inneholde både bre og klatring. Slik åpner du for helt nye muligheter i fjellet, og vil oppleve en ny form for trygghet og sikkerhet, forteller Planke.

DNT og DNT fjellsport er en av de aktørene som holder flest kurs innen bre og fjellsport i Norge, med over 50 ulike kurs gjennom hele sommeren.

Om du har lyst til å bli med en uke på kurs med bre eller klatring, eller bare ta et innføringskurs over kortere tid, vil du uansett få gode opplevelser og lære mye.

De fleste av disse kursene krever ingen forkunnskaper for å delta. Er du i alminnelig bra form og synes det virker spennende å lære mer om brevandring og/eller kl
Gå til mediet

Flere saker fra Fjell og Vidde

I Oslo finnes klatreruter nok for et helt liv.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Fjell og Vidde 20.04.2022
Med seks ulike brett (vinter og sommerversjoner) og 90 forskjellige aktiviteter kan barna glede seg til mange gøyale opplevelser ute i naturen med appen Kul Tur.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Ofte sies det at «det er så mye natur å ta av i Norge». Faktum er at det ikke stemmer. Det blir stadig mindre inngrepsfri natur i Norge. Den mye omtalte bit-for-bit-nedbyggingen har mye av skylden.
Fjell og Vidde 20.04.2022
Det hender jeg tenker tilbake. Det hører vel alderen til. Jeg mener, det er mer å se tilbake på enn fram mot.
Fjell og Vidde 20.04.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt