Dagligvarehandelen
10.05.2016
- Innovasjon på sitt beste, mener Eligo produkter om det norskproduserte, sukkerfrie og økologiske syltetøyet som snart er på vei inn i butikkhyllene.
Bak Eligo produkter står Øyvind Kvamsdal og Steinar Solli i selskapet Organic Invest, som siden 2012 har produsert en serie økologisk syltetøy med sukker i samarbeid med hotellkjeden Scandic og Engros Frukt som distributør. Syltetøyet selges kun til storkjøkken i tre-kilos spann, og brukes blant annet av Grand Hotel i Oslo.
Nå tar duoen et nytt steg og introduserer et sukkerfritt økologisk syltetøy helt uten tilsetningsstoffer som skal selges i dagligvarebutikker.
Ingen kunstige søtstoffer - Det finnes flere varianter av sylt
Gå til medietNå tar duoen et nytt steg og introduserer et sukkerfritt økologisk syltetøy helt uten tilsetningsstoffer som skal selges i dagligvarebutikker.
Ingen kunstige søtstoffer - Det finnes flere varianter av sylt


































































































