AddToAny

SMÅ-NYTT

SMÅ-NYTT
LAV KORNAVGIFT Omsetningsavgiften kan bli 1 øre per kilo levert korn, hvis forslaget går gjennom. Dette er anbefalingen fra Norske Felleskjøp til Omsetningsrådet.
Administrerende direktør Lars Fredrik Stuve hadde forhåndsvarslet en lav omsetningsavgift i år, skriver Bondebladet. Får forslaget gjennomslag betyr dette 1 øre per kilo levert korn, mot 3 øre i fjor.



BAKEHUSET NY SAMARBEIDSPARTNER FOR RUGBYJENTENE Rugby for jenter er en ung sport i vekst som krever fysisk utholdenhet og mental styrke. Bakehuset har inngått et sponsorsamarbeid med damelandslaget som løper i tre år. - Vi er på vei opp og frem, og timingen på samarbeidet med Bakehuset er helt riktig. Nå er det bare å fortsette hardtreningen - og selvfølgelig å spise mye brød, sier landslagskaptein Cathinka Walberg.



MCDONALD'S KUTTER GLUKOSE-FRUKTOSE SIRUP McDonald's USA melder at de vil begynne å servere en ny type hamburgerbrød uten glukosefruktosesirup. Sirupen brukes som sukkererstatning. De nye hamburgerbrødene, som allerede er i produksjon, skal etter planen være naturlige og av høy kvalitet for å møte kundenes interessere for mat uten tilsetningsstoffer, skriver worldbakers.com



A
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

BAKEREN OG KONDITOREN er ikke de som bruker de største ordene og slår hardest på trommene. I Porsgrunn har Fredrik Lønne i det stille blandet fullkorn i nesten alle produkter.
Baker og Konditor 19.02.2022
Baker Brun i Bergen flytter produksjonen fra Damsgård til et nytt produksjonsbygg på Espehaugen ved Flesland. Bygget er 2800 kvadratmeter og blir skreddersydd for Baker Brun.
Baker og Konditor 19.02.2022
Marte Eriksen (34) har flyttet fra hjembyen Kongsberg til Tinn og jobber nå som baker og konditor hos Austbygde bakeri. Nylig ansatte også bakeriet egen kokk.
Baker og Konditor 19.02.2022
Baker og Konditor 19.02.2022
Astrid Henriksen vil gjøre hjemmebakeriet til levebrød. I Frogn i Akershus har hun startet «Kjøkkenet på Hauer». Her baker hun med surdeig, bruker gode råvarer og lang tid. Slikt blir det godt brød av.
Baker og Konditor 19.02.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt