AddToAny

Sjokoladekremkule

Sjokoladekremkule
SJOKOLADEKULE MED EARL GREYMELK 125 g helmelk 2 poser Earl Grey 3 gelatinblad (200 bloom), lagt I vann og klemt, dvs. 6 g 200 g lys sjokoladekuvertyr (Équatorial - Valrhona) 300 g kremfløte
Kok opp melken, tilsett teposene og la dem trekke i ca. 5 minutter. Ta ut posene, tilsett gelatinen og hell den varme væsken på kuvertyren. Når blandingen har nådd 32 °C, vend i den lettpiskede kremen. Hell straks i kuleformede silikonformer med 4,5 cm diameter (Pavoni ref.: AF002). Mens du heller, sett inn en liten kule med dypfryst mørk sjokoladekrem med appelsinskall. Sett til hurtigkjøling.

MØRK SJOKOLADEKREM MED APPELSINSKALL
200 g vaniljesaus 1 appelsin (usprøytet) 80 g mørk sjokoladekuvertyr (72% kakao. Araguani - Valrhona)
Rasp appel
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

Nå er det bare uker igjen før Norge skal konkurrere mot de aller beste nasjonene i bake-VM, og alle interesserte kan nå bestille felles reise.
Baker og Konditor 29.10.2021
Lantmännen Unibake har lansert to nye deigemner inspirert av den store verden, bakt ved bakeriet sitt i Lier.
Baker og Konditor 29.10.2021
En gang sørget steinovnen i Nusfjord for brød til 1500 fiskere. - Vi gjør det samme som de gjorde på 1800-tallet, men med en annen kundegruppe, sier Veronica Olaisen.
Baker og Konditor 29.10.2021
MyFoodOffice opplever økende interesse for løsningen sin og har nå over 60 nye bakerier på kundelisten, heter det i en pressemelding fra selskapet.
Baker og Konditor 29.10.2021
Tobias Gustafsson, som eier bakeriet Bakfickan, forteller til Fredriksstad Blad at pandemien har vært positiv for salget. - Siden det var lite annet som skjedde, fikk vi mye oppmerksomhet.
Baker og Konditor 29.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt