Dagligvarehandelen
30.08.2016
Kaja Vang på Jevnaker føler at grønnsakspølsene fra Leiv Vidar, som nå selges i Rema 1000, er plagiat av hennes egenutviklede Pølsak.
Forrige uke kunne Rema 1000 og Leiv Vidar stolt fortelle at de i nærmere et år har samarbeidet for å utvikle en pølse med 30 prosent grønnsaker. Omtrent like lenge er det siden gründeren Kaia Vang tok kontakt med lavpriskjeden om et tilsvarende produkt.
Den første som fikk smake på Pølsak, var Eyvind Hellstrøm, som sammen med TV3 besøkte Øvre Vang gård på Jevnaker i mai 2015. Gründer og matentusiast Kaja Vang, som driver serveringsstedet Oldemors Karjol, har jobbet med å utvikle en pølse med grønnsaker i helt siden hun innså at datter nummer to ikke ville spise den sunne barnematen som storesøsteren hadde g
Gå til medietDen første som fikk smake på Pølsak, var Eyvind Hellstrøm, som sammen med TV3 besøkte Øvre Vang gård på Jevnaker i mai 2015. Gründer og matentusiast Kaja Vang, som driver serveringsstedet Oldemors Karjol, har jobbet med å utvikle en pølse med grønnsaker i helt siden hun innså at datter nummer to ikke ville spise den sunne barnematen som storesøsteren hadde g