AddToAny

Se deg rundt, hvem bør få prisen?

Se deg rundt, hvem bør få prisen?
Kjenner du noen som fortjener prisen Årets seniorprofil 2016, som Senter for seniorpolitikk (SSP) deler ut? Linda Hauge ber deg speide etter priskandidater.
(Foto Tora Herud)

Vet du om noen som er et forbilde for andre og jobber godt med seniorpolitikk? - Det kan være både en virksomhet, en organisasjon eller en enkeltperson som tilfredsstiller et eller flere av kriteriene for prisen. For eksempel at kandidaten framstår som et forbilde for andre seniorer, eller har bidratt til å synliggjøre seniorer som ressurs i arbeidslivet. Det kan også være noen som bidrar med ny kunnskap om aldring og arbeid, sier Linda Hauge, seniorrådgiver i SSP. Forslagsfrist 1. oktober - Alle kan foreslå kandidater. Det bare å fylle ut skjemaet på siden for Årets seniorprofil 2016 innen fristen som er om ire uker. En jury vil deretter gå gjennom forslagene og se om det er en verdig vinner. Prisen deles ut på den nasjonale IA-konferansen 24. november på Oslo Plaza. Formålet med prisen er at den skal bidra til å synliggjøre de gode eksemplene og virke som en inspirasjon for andre til å arbeide med god seniorpolitikk i arbeidslivet. - Kan du gi noen eksempler på hva som er god seniorpolitikk? - God seniorpolitikk rommer strategier og tiltak som forebygger uønsket tidligpensjonering. For eksempel ved at de ansatte fortsatt får utvikle kompetansen sin og bidra på en verdifull måte. God seniorpolitikk bygger på en grunnholdning om at seniorer er en verdifull ressurs, sier Linda Hauge. Kontakt henne dersom du har spørsmål om prisen.

Fakta

Her finner du mer om Årets seniorprofil 2016

Gå til mediet

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt