Kjøttbransjen
07.03.2024
2024 er sausenes, marinadenes og dippenes år. Sterkere chili, salt med en historie og ranch er viktige smakstrender.
Sausen er ikke lenger bare noe som folk legger til etter at resten av måltidet er planlagt. Sausen er i ferd med å bli selve hovedpoenget i en matrett. Det er ingrediensleverandøren Roland Foods som oppsummerer forventningene for året på den måten. Blant kildene til spådommen er hva som dukker opp på sosiale medier.
Tilsynelatende ranch
Da er det ikke først og fremst snakk om «The Pink Sauce», som har fått 680 millioner visninger etter at tiktokeren Chef Pii presenterte den. Den var ikke godkjent av matmyndighetene første gangen den kom på markedet, og mediene forteller historier om kunder som ble syke.
Derimot ble det st
Gå til medietTilsynelatende ranch
Da er det ikke først og fremst snakk om «The Pink Sauce», som har fått 680 millioner visninger etter at tiktokeren Chef Pii presenterte den. Den var ikke godkjent av matmyndighetene første gangen den kom på markedet, og mediene forteller historier om kunder som ble syke.
Derimot ble det st