Kjøkkenskriveren
31.01.2017
Snart braker det løs på Norges Varemesse på Lillestrøm. 7. februar åpnes dørene til det som skal bli Nordens største fagmesse for storkjøkken, hotell- og serveringsbransjen, service- og dagligvarehandel. På Smak - som på vidda - gjelder de nyeste fjellvettreglene, eller Smakvettreglene, om du vil.
1. PLANLEGG TUREN OG MELD FRA HVOR DU GÅR
Innovasjon, trender, bærekraft og matomsorg er den røde tråden for alt som foregår på Smak - både når det gjelder utstillinger, seminarer og konkurranser. Det satses tungt på kompetansebygging. Sjekk ny informasjon på www.smak2017. no jevnlig før messestart.
2. TILPASS TUREN ETTER EVNE OG FORHOLD
Smak-messen når stadig nye høyder; 400 utstillere, 11 konkurranser, bredt seminarprogram og et messeområde på over 1700 kvadratmeter. Det setter store krav til både kondisjon og utstyr. Derfor anbefales det å være uthvilt til messestart. La pensko og høye hæler bli igjen hjemme eller i garderoben. Å legge ut på lange distanser på betonggulv kan være utm
Gå til medietInnovasjon, trender, bærekraft og matomsorg er den røde tråden for alt som foregår på Smak - både når det gjelder utstillinger, seminarer og konkurranser. Det satses tungt på kompetansebygging. Sjekk ny informasjon på www.smak2017. no jevnlig før messestart.
2. TILPASS TUREN ETTER EVNE OG FORHOLD
Smak-messen når stadig nye høyder; 400 utstillere, 11 konkurranser, bredt seminarprogram og et messeområde på over 1700 kvadratmeter. Det setter store krav til både kondisjon og utstyr. Derfor anbefales det å være uthvilt til messestart. La pensko og høye hæler bli igjen hjemme eller i garderoben. Å legge ut på lange distanser på betonggulv kan være utm