AddToAny

SØK LY HOS FLOKKEN DIN

SØK LY HOS FLOKKEN DIN
Snart braker det løs på Norges Varemesse på Lillestrøm. 7. februar åpnes dørene til det som skal bli Nordens største fagmesse for storkjøkken, hotell- og serveringsbransjen, service- og dagligvarehandel. På Smak - som på vidda - gjelder de nyeste fjellvettreglene, eller Smakvettreglene, om du vil.
1. PLANLEGG TUREN OG MELD FRA HVOR DU GÅR

Innovasjon, trender, bærekraft og matomsorg er den røde tråden for alt som foregår på Smak - både når det gjelder utstillinger, seminarer og konkurranser. Det satses tungt på kompetansebygging. Sjekk ny informasjon på www.smak2017. no jevnlig før messestart.



2. TILPASS TUREN ETTER EVNE OG FORHOLD

Smak-messen når stadig nye høyder; 400 utstillere, 11 konkurranser, bredt seminarprogram og et messeområde på over 1700 kvadratmeter. Det setter store krav til både kondisjon og utstyr. Derfor anbefales det å være uthvilt til messestart. La pensko og høye hæler bli igjen hjemme eller i garderoben. Å legge ut på lange distanser på betonggulv kan være utm
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Samfunnet er i ferd med å gjenåpne etter nedstengningen 12. mars. Mange ansatte rydder seg ut av hjemmekontoret og returnerer tilbake til arbeidsplassen. Spørsmålet er hva som venter der.
Kjøkkenskriveren 24.06.2020
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
Det er veldig bra med fokus på mat og måltider til eldre i Norge.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
TINE YOGHURT LIME, EPLE & INGEFÆR En spennende smakskombinasjon som egner seg godt til å toppe granolaen, frukten eller bærene. OSTECOMPAGNIETS NORSK SALATOST OG NORSK BLÅ BURGEROST
Kjøkkenskriveren 23.06.2020
RATIONAL iCombi Pro er en unik kombidamper som imponerer med sin enorme produktivitet, fleksibilitet og enkelhet.
Kjøkkenskriveren 23.06.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt