HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
19.06.2020
Fursetgruppen, et av landets ledende selskaper innen restaurantdrift, har, som resten av bransjen, vært gjennom noen tøffe måneder. De driver nærmere 30 restauranter, kantiner og selskapslokaler i stor-Oslo, med over 500 kokker, servitører, hovmestere og andre medarbeidere. Privatmarkedet har løsnet, men det tar tid før de store arrangementene er tilbake, sier adm. dir. Gjøran Sæther.
Er alle restaurantene deres kommet i drift igjen nå?
- Nå er det hyggelig å kunne ta inn ansatte igjen, og ikke minst kunne ønske gjester velkommen, dette har vært en mørk periode for bransjen. De fleste av våre restauranter åpnet i begynnelsen av mai, men MEET Ullevål, Konserthuset, Grilleriet og Gamle Logen, som brukes til større arrangementer, vil trolig være stengt ut sommeren.
Hvordan er det med innbooking fremover?
- Vi ligger naturligvis langt bak budsjett og fjoråret, men samtidig må vi være glade for at folk igjen er begynt å gå ut og spise. Uteserveringene våre har hatt veldig godt besøk de siste ukene. Det var mye familier og venner til å begynne med, etterhvert er det også begynt å løsne litt på forretningsm
Gå til mediet- Nå er det hyggelig å kunne ta inn ansatte igjen, og ikke minst kunne ønske gjester velkommen, dette har vært en mørk periode for bransjen. De fleste av våre restauranter åpnet i begynnelsen av mai, men MEET Ullevål, Konserthuset, Grilleriet og Gamle Logen, som brukes til større arrangementer, vil trolig være stengt ut sommeren.
Hvordan er det med innbooking fremover?
- Vi ligger naturligvis langt bak budsjett og fjoråret, men samtidig må vi være glade for at folk igjen er begynt å gå ut og spise. Uteserveringene våre har hatt veldig godt besøk de siste ukene. Det var mye familier og venner til å begynne med, etterhvert er det også begynt å løsne litt på forretningsm