Dagligvarehandelen
19.04.2016
Kokker fra Kulinarisk Akademi lærte ansatte i Megabutikker å lage fristende småretter. De skal øke gleden foran ferskvarediskene.
- Det lønner seg å ha kremen i en sprøytepose, forkynner kjøkkensjef Jonas Modell fra Kulinarisk Akademi i Oslo.
Ansatte i et utvalg Mega-butikker og salgskonsulenter fra Tine lytter oppmerksomt. Nå skal det lages sashimi med lodderogn, pepperrot, agurk, dill samt rømme fra Tine. Straks kjøkkensjefen er ferdig med veiledningen, blir det full fres rundt bordene på kjøkkenet til Kulinarisk Akademi.
Kan produseres bak disken Alle butikker som er påmeldt kåringen av Årets matgledebutikk, får tilbud om å være m
Gå til medietAnsatte i et utvalg Mega-butikker og salgskonsulenter fra Tine lytter oppmerksomt. Nå skal det lages sashimi med lodderogn, pepperrot, agurk, dill samt rømme fra Tine. Straks kjøkkensjefen er ferdig med veiledningen, blir det full fres rundt bordene på kjøkkenet til Kulinarisk Akademi.
Kan produseres bak disken Alle butikker som er påmeldt kåringen av Årets matgledebutikk, får tilbud om å være m