AddToAny

Oppland Transportarbei derforening er konkurs

Oppland Transportarbei derforening er konkurs
Tap i retten ble avgjørende. Tre ansatte mister jobben. Medlemmene havner trolig i ny storforening
Nesten 29 år etter stiftelsen 1. april 1990 er Oppland Transportarbeiderforening historie. Det ble klart 9. mars.
- Styret har gjort flere forsøk på å dekke gjelden til kreditorer for å unngå oppbudsbegjæring og dermed redde foreningen og jobben til de ansatte. Det har dessverre ikke lykkes, sier Oddbjørn Vestli, leder i Oppland Transportarbeiderforening.

Måtte øke kontingenten
Foreningen har hatt anstrengt økonomi i flere år, og i 2016 ble kontoret i Lillehammer lagt ned for å spare penger.
- Vi har også vært nødt til å øke kontingenten kraftig for våre medlemmer for å kunne drifte foreningskontoret videre med de ansatte vi har hatt, men vi har likevel gått i underskudd i flere år, innrømmer han.
Det har tært på foreningens egenkapital, og det ble ikke bedre da forbundet sentralt overtok kontrollen av innbetalingen av kontingenten på elektroniske trekklister. Det er
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra Transportarbeideren

Noe av det jeg aldri har klart å forstå er hvorfor borgerlige politikere og enkelte arbeidsgivere - ikke evner å handle rasjonelt, til tross for at det åpenbart er lønnsomt.
Transportarbeideren hadde i siste nummer en artikkel om den stolte tradisjonen med internasjonal solidaritet. Det ble i 1969 satt i gang en full losse-blokade av USA-druer.
Forbundsleder Lars Johnsen raser over at de som jobber på forbundets grossistoverenskomst ikke får et øre som følge av tariffoppgjøret.
Transportarbeiderforeningen Vestfold-Telemark kan bli splittet og gå inn i to eksisterende avdelinger i Fellesforbundet i de to fylkene dersom Transportarbeiderforbundet slår seg sammen med Fellesforbundet.
Julius Pedersen gjør fremdeles den samme jobben med å hente søppel i Vestfold som før Retur AS gikk konkurs forrige uke, men nå heter arbeidsgiveren Norsk Gjenvinning.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt