Baker og Konditor
02.10.2020
Gründerne bak den digitale assistenten Savvie har som mål å hjelpe bakerier med å redusere svinnet, effektivisere driften og forbedre lønnsomheten.
FOR NOEN ÅR SIDEN ble Too Good To Go lansert i Norge, og i dag benytter veldig mange bakeriutsalg og andre serveringssteder denne tjenesten. Too Good To Go er en app der spisesteder kan selge overskuddsmat for en billig penge ved stengetid. Dette er mat som ellers ofte ville blitt kastet.
- Too Good To Go er en veldig god løsning på slutten av dagen. Men vi ønsker å ta tak i problemet før det oppstår. Vårt fokus er derfor på forebygging, sier Jessica Li, som er en av de to gründerne bak den nye appen Savvie.
Li er opprinnelig amerikansk, men kom til Norge for å skrive en masteroppgave om bærekraft og fornybar energi ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen. Deretter tok hun flere kurs i innovasjon og bærekraft ved Copenhagen Business School (CBS) i København, før hun fikk en traineestilling i Statkraft. Senere begynte hun i Deloitte, hvor hun blant annet var ansvarlig for å skrive en rapport på vegne av EAT Foundation.
- Det var gjennom dett
Gå til mediet- Too Good To Go er en veldig god løsning på slutten av dagen. Men vi ønsker å ta tak i problemet før det oppstår. Vårt fokus er derfor på forebygging, sier Jessica Li, som er en av de to gründerne bak den nye appen Savvie.
Li er opprinnelig amerikansk, men kom til Norge for å skrive en masteroppgave om bærekraft og fornybar energi ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen. Deretter tok hun flere kurs i innovasjon og bærekraft ved Copenhagen Business School (CBS) i København, før hun fikk en traineestilling i Statkraft. Senere begynte hun i Deloitte, hvor hun blant annet var ansvarlig for å skrive en rapport på vegne av EAT Foundation.
- Det var gjennom dett