Hopp til hovedinnhold
Fagpressenytt
menu
LOGG INN
Nyhetsbrev
search
Slot88
https://hellodollyonbroadway.com
Situs Slot Online Terpercaya
LOGG INN
Nyhetsbrev
AddToAny
Norges nye påskebrød
Baker og Konditor
30.04.2020
Da Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) ba om oppskrifter til det som kunne bli Norges nye påskebrød, haglet forslagene inn.
Karin Othilie Arntsen Mollestad fra Lille
Gå til mediet
Baker og Konditor
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Tlf +47 932 61 060
Faks -
post@bakerkonditor.no
www.bakerkonditor.no
Flere saker fra Baker og Konditor
Flere velger yrkesfag
- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor
09.06.2023
Bildene Festen Fagkonferansen
Baker og Konditor
09.06.2023
Enighet om fremtidens opplæringskontor
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor
09.06.2023
Trender i bransjen
Baker og Konditor
09.06.2023
Smaker i verdensklasse
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor
09.06.2023
Relaterte saker
Citybox har åpnet dørene i Helsinki
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Como Alpina i Dolomittene
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Radisson Hotel Group åpnet over 30.000 nye rom i fjor
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Dalen Hotel til Nordic Hotels & Resorts
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
SoIid start på 2024, men stor strekk i Iaget
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Nyhetsbrev
Lag ditt eget nyhetsbrev:
Mer om mediene i Fagpressen