AddToAny

NKUL 21- Heldigital for 2 gang

NKUL 21- Heldigital for 2 gang
Dette er Norges største møteplass for oss som er interessert i bruk av IKT i undervisning.
NKUL 21 = Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring ble sendt fra Trondheim. Dette er Norges største møteplass for oss som er interessert i bruk av IKT i undervisning. Programmet var som alltid omfattende og variert, og det var satt av tid mellom foredragene til pauser, mingling og utstillerbesøk. Orakeltimen med «orakelet» Magnus Nohr fra Høgskolen i Østfold var en artig måte å engasjere deltakerne på. Orakelet svarte på alle slags spørsmål om IKT og læring fra publikum. Magnus Nohr og de deltakere som stilte spørsmål, gjorde dette til en minne-verdig opplevelse for oss som bare lyttet og ikke bidro. Vi håper dette blir et innslag på senere konferanser. Det er alltid behov for at deltakere på konferanser får møte orakler og blir aktivisert.

Skolestenging og erfaringene med dette tok Marianne Hagelia og Susanne Koch fra Høgskolen i Østfold for seg, samt det viktigste av alt: Hvordan tar vi disse erfaringene med oss videre? Det ble gitt gode eksempler på hvordan kunnskap kan bringes med videre, slik at vi blir bedre rust
Gå til mediet

Flere saker fra Synkron

To av ti nordmenn lytter til podcast hver eneste dag*. Fagpodkaster om utdanning øker også sin lytterskare, selv om det kun er «Rekk opp hånda» podcasten til Marin Johansen som har nådd opp til en anseelig plass på podtoppen i Norge (plass 199*). Her kommer ti nye anbefalte podcaster om utdanning i mange former og fasonger.
Synkron 20.06.2021
Da er sommeren rett rundt hjørnet og vi ser tegn på en begynnende optimisme.
Synkron 20.06.2021
Synkron 20.06.2021
2020 ble koronaåret. Hele utdanningssektoren fra grunnskole til høyskole og universitet har gjort et formidabelt utviklingsarbeid for å kunne gi et alternativt digitalt undervisningstilbud.
Synkron 20.06.2021
Overlappende oppgaver og ansvarsområder, for mange direktorater og uklarheter er bakgrunnen for at regjeringen har besluttet at det skal etableres ett felles direktorat for høyere utdanning og kompetanse og ett tjenesteleveranseorgan: Direktorat for høyere utdanning og kompetanse, HK-dir.
Synkron 20.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt