Dagligvarehandelen
19.04.2016
- Matsvinnet i hele verdikjeden er altfor høyt. De siste tre årene har vi redusert matsvinnet i våre butikker med 25 prosent. Nå skal vi ta 20 prosent til, forteller Meny-sjef Vegard Kjuus.
Hvert år kaster nordmenn mat for 20 milliarder kroner, det tilsvarer nesten 50 kilo mat i året. 80 prosent av den totale matkastingen skjer i hjemmet.
- Det er ikke bærekraftig at hver åttende bærepose går rett i søpla, sier Meny-sjefen, Vegards Kjuus, til Dagligvarehandelen. Han er derfor glad for at Regjeringen og Stortinget engasjerer seg i problemstillingen.
- Myndighetene har og skal ha forventninger til at da
Gå til mediet- Det er ikke bærekraftig at hver åttende bærepose går rett i søpla, sier Meny-sjefen, Vegards Kjuus, til Dagligvarehandelen. Han er derfor glad for at Regjeringen og Stortinget engasjerer seg i problemstillingen.
- Myndighetene har og skal ha forventninger til at da