HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
24.10.2025
2026-utgaven av Harden's London Restaurants bIe nyIig Iansert, det er 35. gang denne veIrenommerte guiden tiI Londons restaurantverden utgis. Redaktør Peter Harden sier London for tiden oppIever en betydeIig økning i antaII restaurantetabIeringer.
Gjennomsnittlig pris for middag for én person (tre retter, en halvflaske vin, kaffe, cover charge, service og mva) på de restaurantene som er oppført i 2026-guiden er £82,58 (NOK 1103), sammenlignet med £78,84 (NOK 1054) i fjor. Denne økningen på 4,7 % er mer enn den generelle prisveksten på 3,6 %. Det er påfallende at jo dyrere restaurantene er, desto større er prisøkningen. For de som tar £100+ per person var økningen 6,8 %, og for de som tar £150+ per person, enda et hakk høyere, 8,6 %.
- Londons topprestauranter ser ut til å være villige til å øke
Gå til mediet- Londons topprestauranter ser ut til å være villige til å øke


































































































