Baker og Konditor
05.06.2020
Faglig råd for restaurant- og matfag jobber for at de nye læreplanene skal bli så relevante som mulig, både for elevene og for bransjen.
TIL TROSS for en krevende vår, er faglig råd for restaurant- og matfag (FRRM) i forkant med oppfølging og innspill til læreplanforslagene for Vg2 og Vg3.
Ligger godt an
- Vi ligger godt an i prosessen med å bidra til nye, gode og relevante læreplaner for fremtidens fagarbeidere, forteller Gunnar Bakke, leder for FRRM.
- En utvidet arbeidsgruppe skal frem til neste møte i FRRM 15. juni, jobbe med innholdet i læreplanene for Vg2 og Vg3. Det er spesielt form, struktur og kompetansemål i læreplanen som vi arbeider med,
Gå til medietLigger godt an
- Vi ligger godt an i prosessen med å bidra til nye, gode og relevante læreplaner for fremtidens fagarbeidere, forteller Gunnar Bakke, leder for FRRM.
- En utvidet arbeidsgruppe skal frem til neste møte i FRRM 15. juni, jobbe med innholdet i læreplanene for Vg2 og Vg3. Det er spesielt form, struktur og kompetansemål i læreplanen som vi arbeider med,