AddToAny

Ledelse er avgjørende

- Jeg merker med en gang om det er god skoleledelse på en skole. Det er gjerne en leder som er tydelig tilstede og er mye rundt i sin organisasjon. Det er en leder som kjenner både lærerfellesskapet og elevene godt. En leder som legger til rette for utvikling, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.
Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner er overrasket når vi antyder at han, og forgjengeren hans i statsrådstolen, har snakket lite om viktigheten av ledelse og ledelsesprofesjonen i oppvekstsektoren. Politisk anerkjennelse av ledelsens betydning er naturligvis viktig.
- Jeg legger vekt på lærerne, skoleledelsen og aktivt skoleeierskap. De er alle viktige for å utvikle en god skole for barn og ungdom. En god skoleleder er viktig for utviklingen på egen skole! Ledelse er avgjørende for å lykkes med endringsarbeid.
Sanner er mye rundt på skolebesøk. Han kommer akkurat fra et slikt besøk når vi skal treffe han på hans kontor i Kunnskapsdepartementet. - Jeg merker med en gang om det er god skoleledelse på en skole. Det er en leder som er tydelig tils
Gå til mediet

Flere saker fra Skolelederen

Skolelederen 13.11.2019
Skolelederen 13.11.2019
Hvis du må velge å trekke fram én ting dere lykkes med på din skole, hva ville det være?
Skolelederen 13.11.2019
- Overordnet del skal brukes aktivt i planlegging, gjennomføring og videreutvikling av opplæringen. Hvordan skal skolelederne sørge for at dere tolker overordnet del mer eller mindre likt på din skole? spurte Marte Blikstad-Balas.
Skolelederen 13.11.2019
Skolelederen 13.11.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt