AddToAny

Latterkrampe på feil sted

Latterkrampe på feil sted
«Det var da jeg sto der med ansikt og kropp klistret inntil plastboksene at jeg fikk latterkrampe. Jeg klarte bare ikke å stoppe.»
Historien som skal fortelles i denne spalten kan være humoristisk eller underfundig, ble det sagt da jeg fikk utfordringen. Jeg vil nok beskrive denne historien som mest mørk og underfundig. Vi skal tilbake til tiden da jeg kjørte ordenspatrulje på Fox Grønland. Vi var F21 og hadde med oss en student. Det var høstmørke og seint på kvelden da vi fikk i oppdrag å kjøre til en adresse for å ta en velferdsjekk.

Siden vi hadde med oss en student brukte vi tiden godt på veien dit, og snakket om hva som kunne møte oss. At det var en død person der var san

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Han hadde en av Norges første bombehunder. Han ledet etterforskningen av Nokas-ranet. Han måtte gå i supermanndrakt på julebordet. Men det var ikke det som gjorde Ernst K. Rossebø mest nervøs.
Politiforum 05.12.2020
Siden 2015 har andelen nyutdannede som er i jobb i tredje kvartal det året de ble uteksaminert, sunket fra 72,5 prosent til 20,1 prosent.
Politiforum 04.12.2020
Oberstløytnant Vegard Flom i Hærstaben slår alarm om manglende antidronekapasitet. - Norske myndigheter må gjøre noe før det er for seint, sier Vegard Flom.
Politiforum 04.12.2020
Det beste Politihøgskolen kan gjøre for studentene er å tilrettelegge for en forutsigbar studiesituasjon. Behovet for tydelig kommunikasjon har kanskje aldri vært større.
Politiforum 03.12.2020
Skal blant annet gå til generell styrking av politidistriktene, tiltak mot gjengkriminalitet, og økt tilstedeværelse.
Politiforum 02.12.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt