AddToAny

Lanserer ny «Viking Melk»

Lanserer ny «Viking Melk»
Haugen-Gruppen lanserer Tørsleffs Usøtet kondensert melk, et produkt som skal tilsvare den nær 130 år gamle merkevaren Viking Melk, som gikk ut av produksjon i fjor.
Usøtet kondensert melk er en norsk oppfinnelse og har vært en del av norske mattradisjoner i hytter og hjem siden slutten av 1800-tallet. Viking Melk har hatt mange bruksområder i matlagingen som et magrere alternativ til fløte.

Dalende salg
Men brukerne har blitt stadig færre i Norge, og i fjor besluttet merkevareeier Nestlé å legge ned all produksjon av Viking Melk.
- Det var med tungt hjerte at vi i 2019 satt et punktum. Både Nestlé og norske forbrukere har et langt og nært forhold til produktet, og vi har i flere år jobbet for å revitalisere den 128 år gamle merkevaren. Avgjørelsen om å ikke videreføre Viking Melk var basert på forretningsmessige vurderinger, der manglende lønnsomhet og vekst ble tungtveiende, sier Axel Heiberg-Andersen, kommunikasjonssjef i Nestlé Norge. Han kan ikke gi salgstall, men forteller at det ble solgt inn mye til handelen i forbindelse med
Gå til mediet

Flere saker fra Dagligvarehandelen

Nedgangen i viljen til å betale ekstra for bærekraftige produkter skyldes ikke bare inflasjon, ifølge undersøkelsen Global Sustainability Study fra ...
Dagligvarehandelen 30.05.2023
Dagligvarehandelen 30.05.2023
Vemund Skatvedt er bare 27 år, men har allerede jobbet 14 år i Spar. I dag er han butikksjef på Spar Torget Vest i Drammen.
Dagligvarehandelen 30.05.2023
Uno-X Mobility har hatt stor suksess med utbyggingen av svanemerkede vaskehaller. Nå er dessuten satsingen kronet med Svaneprisen for 2022.
Dagligvarehandelen 30.05.2023
Oslos mattempel og Norgesgruppens flaggskip, Jacobs på Holtet, skal bygges om og bygges på i forbindelse med en total rehabilitering.
Dagligvarehandelen 30.05.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt