AddToAny

Læringsidealisten

Læringsidealisten
Hva var din motivasjon for å søke direktørjobben i Fleksibel utdanning Norge?
-Jeg er opptatt av læring som samfunnsbygger. Jeg har veldig tro på læring og utdanning som noe som skaper bedre liv for folk, og som skaper bedre samfunn rundt folk. Og dette tror jeg at jeg kan oppnå sammen med dere i FuN, for her jobber man jo nettopp med læringsformer som skal gjøre utdanning mer tilgjengelig for folk, og kanskje også mer motiverende for dem. Det å jobbe med nettbasert og fleksibel læring er noe av det viktigste man kan gjøre når man skal ha en befolkning som lærer gjennom hele livet. Jeg kaller meg læringsidealist, selv om ordet visstnok ikke finnes.

Fortell litt om deg selv og din bakgrunn for å velge å jobbe med dette feltet.

Jeg er 39 år, gift med Siril som jeg møtte på journalist-utdanningen, vi har to skolejenter i 1. og 3. klasse og lever et godt byliv på Grünerløkka i Oslo. Ellers arrangerer jeg NM i villmarkskrokket og har lært mye av å spille turneringspoker og sjakk.

-JEG KALLER MEG LÆRINGSIDEALIST, SELV OM ORDET VISSTNOK IKKE FINNES.

Jeg har jobbet en del med kompetanse, med studieforbund og organisasjoner og måten de jobber med kurstilbud og ikkeformell opplæring på. Det synes jeg var veldig spennende. Kurs og små opplæringsbolker hos en organisasjon er nettopp en slik lett tilgjengelig læring, der det er enklere å motivere flere til å bli med og læ
Gå til mediet

Flere saker fra Synkron

To av ti nordmenn lytter til podcast hver eneste dag*. Fagpodkaster om utdanning øker også sin lytterskare, selv om det kun er «Rekk opp hånda» podcasten til Marin Johansen som har nådd opp til en anseelig plass på podtoppen i Norge (plass 199*). Her kommer ti nye anbefalte podcaster om utdanning i mange former og fasonger.
Synkron 20.06.2021
Da er sommeren rett rundt hjørnet og vi ser tegn på en begynnende optimisme.
Synkron 20.06.2021
Synkron 20.06.2021
2020 ble koronaåret. Hele utdanningssektoren fra grunnskole til høyskole og universitet har gjort et formidabelt utviklingsarbeid for å kunne gi et alternativt digitalt undervisningstilbud.
Synkron 20.06.2021
Overlappende oppgaver og ansvarsområder, for mange direktorater og uklarheter er bakgrunnen for at regjeringen har besluttet at det skal etableres ett felles direktorat for høyere utdanning og kompetanse og ett tjenesteleveranseorgan: Direktorat for høyere utdanning og kompetanse, HK-dir.
Synkron 20.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt