AddToAny

Kurs i 2022

Kurs i 2022
Pandemien snudde opp ned på arbeidsliv, hverdagsliv og fritid. Plutselig kunne vi ikke møte hverandre på fysiske kurs og konferanser, og alt måtte bli digitalt.
Det var en brå overgang for de fleste. Mange synes digitale kurs er bedre for konsentrasjonen, mens andre opplever dem som slitsomme. De fleste liker å spare reisetid, men mange savner å treffe andre medlemmer og tillitsvalgte.

Nettbaserte kurs
Digital læring er nok kommet for å bli, men ofte i kombinasjon med fysiske arrangementer. Digitale tilbud har en hurtighet og kan nå svært mange på kort tid. I tillegg er mange digitale kurs fleksible og kan spilles av når mottakeren ønsker. Men det er som med all ny teknologi, vi må få litt erfaring før vi ser hvordan vi best kan bruke de nye mulighetene.

Høsten 2021 har det vært et sterkt ønske fra mange om fysiske kurs, konferanser og temadager. Påmeldingene har likevel vært færre enn forventet, og mange arrangementer har blitt avlyst. Ennå er det for tidlig å si hvordan kurshverdagen blir framover.

Kurs for tillitsvalgte
Mye av kursvirksomheten i Parat er rettet mot tillitsvalgte. Tillitsvalgte med god kunnskap om lov og avtaleverk kan gjøre en bedre jobb for medlemmene. Alle nye tillitsvalgte får derfor tilbud om grunnkurs 1, 2 og 3 som gir nødvendig basiskunnskap i rollen som tillitsvalgt.

Fordypningskursene varer fra én til tre dager og tas etter behov. Siden deltakerne kommer fra hele landet, holdes de fysiske kursene ofte i nærheten av Gardermoen. Flere av kursene holdes også nettbasert.

I samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge tilb

Flere saker fra Farmasiliv

Sommeren er allerede godt i gang, og for første gang på to år har det vært mulig å planlegge litt. Det kan være en etterlengtet ferietur for å se familie og venner, eller til sol og varme i sydligere strøk.
Farmasiliv 21.06.2022
Merete Kjeldsberg er ansatt som ny rådgiver på Parats regionkontor i Trondheim. Hun starter 1. februar 2022. Hun kommer fra bedriften Autronica Fire and Security.
Farmasiliv 24.11.2021
Det er en stor ære å bli valgt til leder for Norges beste arbeidstakerorganisasjon, men jeg er også bevisst mitt ansvar når jeg nå trer inn i vervet. Jeg ser fram til et tett og nært samarbeid med nestleder, generalsekretær, hovedstyret, tillitsvalgte og ansatte.
Farmasiliv 24.11.2021
Den 17. og 18. november vil det avholdes landsmøte i Parat. Da skal Parats medlemsgrupper meisle ut Parats politikk og planer for den neste treårsperioden. De skal også velge Parats politiske ledelse - som skal sørge for å gjennomføre planene.
Farmasiliv 21.09.2021
De unge i arbeidslivet tilhører den første generasjonen på over 100 år som vil få det mindre trygt økonomisk. Ikke fordi økonomien er dårligere, men fordi verdiene er urettferdig fordelt.
Farmasiliv 21.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt