Baker og Konditor
30.04.2020
Koronakrisen skapte et behov for rask omstilling i bransjen. Mange nye løsninger og tilbud er prøvd ut i løpet av kort tid.
HVA GJØR DU når kundene ikke lenger kommer til deg? Jo, da må selvfølgelig du komme til kundene. Derfor begynte mange bakerier og konditorier å tilby hjemlevering av varer da koronakrisen var et faktum. Og for mange har dette grepet vært til god hjelp.
I Råde Bakeri og Konditori forsto ledelsen raskt alvoret i situasjonen. De kastet seg rundt og fikk i stand en nettbutikk på hjemmesiden sin.
- Nå kan kundene bestille alt av bakervarer på nett. Så kan de enten hente i butikk etterpå, eller få varene hjemkjørt. For oss har dette grepet vært en kjempesuksess. Det er veldig
Gå til medietI Råde Bakeri og Konditori forsto ledelsen raskt alvoret i situasjonen. De kastet seg rundt og fikk i stand en nettbutikk på hjemmesiden sin.
- Nå kan kundene bestille alt av bakervarer på nett. Så kan de enten hente i butikk etterpå, eller få varene hjemkjørt. For oss har dette grepet vært en kjempesuksess. Det er veldig