SKOG
07.12.2020
En av de viktigste juleforberedelsene for meg er produksjonen av leverpostei. Hvert år var jeg med mamma og laget dette og fikk se hvordan innmat og spekk ble transformert om til en delikat rett.
Hele julen ble den spist av, like god til frokost, på julelunchen, koldtbordet eller i lefsa til kveldsmat. Her får du oppskriften som jeg har fått av min mor.
Under jakten på høsten passet hun på å holde tilbake litt lever fra en elgkalv. Buker du lever fra et eldre dyr blir smaken litt kraftigere og strammere. Men igjen, ta det du har, bruk også lever fra andre vilt, men primært ungdyr.
Fast tilbehør
Gå til medietUnder jakten på høsten passet hun på å holde tilbake litt lever fra en elgkalv. Buker du lever fra et eldre dyr blir smaken litt kraftigere og strammere. Men igjen, ta det du har, bruk også lever fra andre vilt, men primært ungdyr.
Fast tilbehør