Kjøttbransjen
07.03.2024
Bærekraft, samarbeid og innovasjon. Det var tre viktige stikkord da Jæder arrangerte sin fagdag nylig.
Det var et variert program med stor spennvidde Jæder kunne presenterer for til sammen rundt 70 deltagerne på fagdagen i Stavanger. Og at bærekraft fikk stor oppmerksomhet, var slett ikke tilfeldig. Jæder er nemlig i aller fremste rekke i kjøttbransjen når det gjelder fokus på bærekraft og innovasjon. Bedriften har bl.a. sammen med 14 andre partnere i matbransjen, utviklet spennende og innovative produkter basert på blandinger av vegetarråvarer og kjøttråvarer.
Tre konkrete tips
- Hvordan skal og kan bedriftene levere mest mulig verdi med bruk av minst mulig ressurser. Denne problemstillingen vil bli stadig viktigere i et framtidsperspektiv for norske bedrifter i matbransjen, sa Henrik Syse, forsker innenfor bærekraftig energi på Universitet i Stavanger. Han snakket om hvilke verktøy vi kan bruke for å navigere oss gjennom det han kalte «bærekraftsjungelen». Syse
Gå til medietTre konkrete tips
- Hvordan skal og kan bedriftene levere mest mulig verdi med bruk av minst mulig ressurser. Denne problemstillingen vil bli stadig viktigere i et framtidsperspektiv for norske bedrifter i matbransjen, sa Henrik Syse, forsker innenfor bærekraftig energi på Universitet i Stavanger. Han snakket om hvilke verktøy vi kan bruke for å navigere oss gjennom det han kalte «bærekraftsjungelen». Syse