Baker og Konditor
11.11.2016
Iduns Idémesse ble avviklet i slutten av september med 550 besøkende som fikk se nye og innovative produkter for bransjen.
Det er vanskelig å velge ut kun ett produkt fra det store mangfoldet. Hovedtema for messen var "Påvirket av fremtiden" - altså hva vi mener kan bidra til å lykkes i fremtiden for våre bakerikunder. Derfor valgte vi å trekke frem ingredienser, serveringsemballasje og bake-off tilpasset tre trendretninger: Mat i farta, kvalitet og Italia, sier Brit Bjørkli, markedssjef i Idun Industri.
- Mat i farta - enkle, fleksible bakevarer og emballasje for folk i farta, kvalitet - helseriktige og smakfulle bakevarer på en enkel og fleksibel måte og Italia - italienske spesialiteter og storytelling fra "bak selv" til "tin og servér" inklusive emballasje. Om jeg skal trekke frem ett produkt fra hvert av disse temaene, må det bli økologisk surdeig, miljøsertifisert emballasje og håndlaget focaccia, tin og servér, sier Bjørkli.
Fit4Life
Hvor viktig helse er for forbrukeren, er det tidvis delte meninger om. Men selv om tall viser at helsefokuset blant norske forbrukere flater ut, er det ingen tvil o
Gå til mediet- Mat i farta - enkle, fleksible bakevarer og emballasje for folk i farta, kvalitet - helseriktige og smakfulle bakevarer på en enkel og fleksibel måte og Italia - italienske spesialiteter og storytelling fra "bak selv" til "tin og servér" inklusive emballasje. Om jeg skal trekke frem ett produkt fra hvert av disse temaene, må det bli økologisk surdeig, miljøsertifisert emballasje og håndlaget focaccia, tin og servér, sier Bjørkli.
Fit4Life
Hvor viktig helse er for forbrukeren, er det tidvis delte meninger om. Men selv om tall viser at helsefokuset blant norske forbrukere flater ut, er det ingen tvil o