AddToAny

Innovativ Idémesse

Innovativ Idémesse
Iduns Idémesse ble avviklet i slutten av september med 550 besøkende som fikk se nye og innovative produkter for bransjen.
Det er vanskelig å velge ut kun ett produkt fra det store mangfoldet. Hovedtema for messen var "Påvirket av fremtiden" - altså hva vi mener kan bidra til å lykkes i fremtiden for våre bakerikunder. Derfor valgte vi å trekke frem ingredienser, serveringsemballasje og bake-off tilpasset tre trendretninger: Mat i farta, kvalitet og Italia, sier Brit Bjørkli, markedssjef i Idun Industri.

- Mat i farta - enkle, fleksible bakevarer og emballasje for folk i farta, kvalitet - helseriktige og smakfulle bakevarer på en enkel og fleksibel måte og Italia - italienske spesialiteter og storytelling fra "bak selv" til "tin og servér" inklusive emballasje. Om jeg skal trekke frem ett produkt fra hvert av disse temaene, må det bli økologisk surdeig, miljøsertifisert emballasje og håndlaget focaccia, tin og servér, sier Bjørkli.



Fit4Life

Hvor viktig helse er for forbrukeren, er det tidvis delte meninger om. Men selv om tall viser at helsefokuset blant norske forbrukere flater ut, er det ingen tvil o
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt