AddToAny

- I dag har vi eldre løsninger som er vevet sammen. Det gjør at endringer koster både unødvendig tid og penger

I sommer har Catherine Janson, IKT-direktør i politiet, ladet batteriene på fjellet, før hun igjen skal lede arbeidet med utvikling av nye produkter og løsninger for politiet.
Catherine Janson er IKT-direktør i politiet, og tok over denne jobben u februar i år.

- Hva gjør du for å slappe av om sommeren?

- Jeg er glad i å fiske. Det er vel den eneste aktiviteten som gjør at jeg greier å temme min egen utålmodighet og uro. Jeg kan stå i timevis å ha min egen indre dialog med fisken, mens jeg nyter fjellets storslagenhet. Aldri en sommerferie uten noen dager med fluestangen. I tillegg går jeg i fjellet, leser, treffer familie og venner og har deilige late morgener. Denne ferien har jeg 2 hunder som skal oppdras, så det blir litt hundetrening hver dag. Det er gøy å se fremskrittene.

- Hvor reiser du på ferie?

- Det kan virke som om tilgang på elektrosjokkvåpen medfører redusert risiko for skader

- Jeg har ikke savnet lederoppgavene en eneste dag

- Vi forventer større aktivitet på sjøen enn noen gang

- Før korona dro jeg alltid en tur til Praiano på Amalfikysten i Italia. Der har jeg vært i 11 år på rad og fått mange lokale venner. Et flott sted å kombinere fjellturer, strandliv og god mat og drikke omgitt av hyggelige folk som gjør alt for at man skal ha det bra. Etter et sosialt oppho

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Politiforum mottok hederlig omtale for forsiden i februarutgaven i fjor, hvor sladden kunne skrapes vekk.
Politiforum 17.09.2021
Er politidistriktene blitt satt i stand til å håndtere utfordringene med kriminalitet på internett og ved bruk av internett?
Politiforum 17.09.2021
Justis- og beredskapsdepartementet har satt ned et utvalg som skal vurdere om ansatte i politiet har utvist god rolleforståelse i sitt forhold til Norsk narkotikapolitiforening (NNPF).
Politiforum 16.09.2021
Politiets Fellestjenester planlegger en konkurranse for anskaffelse av politibåter.
Politiforum 16.09.2021
Politidirektoratet har utarbeidet syv punkter for å få bukt med seksuell trakassering. I tillegg ønsker politidirektør Benedicte Bjørnland å gjennomføre en ny arbeidsmiljøundersøkelse om ett til to år.
Politiforum 15.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt