HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
18.09.2020
![Hotellfrokosten etter corona Hotellfrokosten etter corona](https://www.fagpressenytt.no/sites/default/files/styles/thumbnail/public/articles/print-hotellfrok.png?itok=sYQB-tjE)
Gjester på norske hoteller er blitt vant store frokostbuffeter med en enorm variasjon i tilbudet av mat og drikke.
Det har vært kamp på kniven mellom hotellene og kjedene for å gå til topps i Twinings Best Breakfast, noe som er kommet gjestene til gode, mange hoteller har satset på å gjøre frokosten til et høydepunkt under oppholdet.
Scandics distriktsdirektør for Oslo og fungerende F&B direktør i Scandic Norge, Morten Malting, har jobbet med frokostproduktet i mange år, HRR spurte ham om pandemien vil føre til varige forandringer også på dette området.
- Norge, og ikke minst Scandic, er jo kjent for ove
Gå til medietScandics distriktsdirektør for Oslo og fungerende F&B direktør i Scandic Norge, Morten Malting, har jobbet med frokostproduktet i mange år, HRR spurte ham om pandemien vil føre til varige forandringer også på dette området.
- Norge, og ikke minst Scandic, er jo kjent for ove