Kjøkkenskriveren
12.06.2018
1948: De norske sykehuskjøkkensjefers forening stiftes 1956: Statens kjøkkensjefsskole (senere Statens skole for kostholdsøkonomer) tar opp de første elevene
1961: Tilslutning til Kommunale Funksjonærers Landsforbund - KFL (forløperen til KFO/Delta) UTDANNINGSKURS: Første kurs som ble arrangert juni 1948 på Rikshospitalet. 77 personer deltok.
KJØKKENSKRIVEREN: Første utgave av Kjøkkenskriveren så dagens lys i desember 1962. Redaktør var Gjertrud Rüsing, og med seg i redaksjonen hadde hun Kjellaug Hagen og Berit Fægri. Alt arbeid foregikk på frivillig basis.
1986: Uravstemning om hvilke grupper som kan tas opp som medlem. Et stort flertall av de som stemte ville slippe inn kokker med fagbrev
1976: Uravstemning om tilknytning. Overveldende flertall for KFL (nå Delta)
1962: Kjøkkenskriveren kommer med sin første utgave
1972: Forslag om tilknytning til Norsk Kommuneforbund
1987: Samarbeidsavtale med Mat för många i Sverige om oppskrifter
1985: Etablering av kontor i Oslo
1976: Navneendring. De norske sykehuskjøkkensjefers forening blir til Norsk Forening for Ernæring og Dietetikk - NFED LANDSMØTE: Fra landsmøtet i juni 1954, som ble avholdt på
Gå til medietKJØKKENSKRIVEREN: Første utgave av Kjøkkenskriveren så dagens lys i desember 1962. Redaktør var Gjertrud Rüsing, og med seg i redaksjonen hadde hun Kjellaug Hagen og Berit Fægri. Alt arbeid foregikk på frivillig basis.
1986: Uravstemning om hvilke grupper som kan tas opp som medlem. Et stort flertall av de som stemte ville slippe inn kokker med fagbrev
1976: Uravstemning om tilknytning. Overveldende flertall for KFL (nå Delta)
1962: Kjøkkenskriveren kommer med sin første utgave
1972: Forslag om tilknytning til Norsk Kommuneforbund
1987: Samarbeidsavtale med Mat för många i Sverige om oppskrifter
1985: Etablering av kontor i Oslo
1976: Navneendring. De norske sykehuskjøkkensjefers forening blir til Norsk Forening for Ernæring og Dietetikk - NFED LANDSMØTE: Fra landsmøtet i juni 1954, som ble avholdt på


































































































