AddToAny

Historisk gode resultater for Nationen-eier

- I tillegg til å levere gode økonomiske resultater har vi også opplevd vekst på alle våre publikasjoner, sier konsernsjef Lise Vedde-Fjærestad.
Tun Media som eier Nationen, Norsk Landbruk og Traktor, og som utgir Bondebladet på vegne av Norges Bondelag, fikk et driftsresultat på 22,6 millioner kroner i 2021. Datterselskapet Nationen fikk et driftsresultat på 10,8 millioner. Dette er det beste resultatet i konsernets historie, skriver selskapet i en pressemelding.

- I tillegg til å levere gode økonomiske resultater har vi også opplevd vekst på alle våre publikasjoner. Nationen har vært en av avisene med størst vekst de siste årene og også våre fagblader Norsk Landbruk og Traktor har hatt vekst i abonnement og brukerinntekter, sier konsernsjef Lise Vedde-Fjærestad i pressemeldingen.

- Jeg er også fornøyd med at vi tidlig etablerte Tun Byrå, konsernet eget innholdsbyrå. Ikke bare har vi med byrået erstattet bortfallet av annonseinntekter, men faktisk fått til en samlet god vekst i summen av byrå- og annonseinntekter.

Hun legger til at Nationen økte brukerinntektene med 3,5 millioner kroner og andelen rene digitale abonnenter fortsatt øker.

I fjor ble det kjent at Amedia har kjøpt seg opp i Tun Media. Amedia er nå den største eieren i mediekonsernet som fram til 2021 har vært eid av landbruksorganisasjonene.

- Dette betyr nye muligheter for satsinger i Tun Media konsern, ikke minst ved at vi får tilgang på all kompetanse og ny teknologi som styrker oss i kampen om folks tid og penger. At Norges Bondelag valgte å fortsette som aksjonær gjør at vi beholder våre viktig tilknytning til landbruket, sier Vedde-Fjærestad.

Image-text:

Tun Media fikk i fjor Amedia som sin hovedeier. Konsernsjef Lise Vedde-Fjærestad mener det betyr nye muligheter for konsernet.

Foto: Jonas Ruud / Tun Media

Les mer

Flere saker fra Journalisten

- Plukket opp et våpen og begynte å skyte, forteller Olav Rønneberg.
Journalisten 25.06.2022
Mediene har rett til å sette et søkelys på kritikkverdige forhold. Men kritisk journalistikk kan også innebære en viss fare for at totalpakka blir for mye. Det ble det i VG, ifølge PFU.
Journalisten 24.06.2022
Bli med på en spesial sommerquiz om rock og sånt pluss annet snacks, det er jo Tons of Rock på Ekebergsletta.
Journalisten 24.06.2022
- Disse pengesterke egoene har nå bestemt seg for å bruke alle virkemidler for å vinne, sier den sparkede Resett-redaktøren.
Journalisten 24.06.2022
Tysklands folkevalgte har med stort flertall opphevet en lov som forbød annonsering for abort.
Journalisten 24.06.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt