HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
29.09.2023
Norge er for en stormakt å regne når vi ser på norske kokkers innsats i Bocuse d'Or og andre store, internasjonaIe konkurranser. Dette bidrar sterkt tiI å styrke norsk gastronomis omdømme.
Stiftelsen Norsk Gastronomi har som formål å utvikle talenter gjennom konkurranser, dele kunnskap om mat og matlaging, og styrke den norske gastronomiens rolle og omdømme. De jobber systematisk med å utvikle norske kokker gjennom arrangementer som Årets kokk og den norske deltagelsen i Bocuse d'Or.
Arne Sørvig har drevet Stiftelsen Norsk Gastronomi - Bocuse d'Or Norge siden 2015, og brenner for kvalitet og verdiskapning. På konferansen Mat & Marked fortalte han om stiftelsen og hva de jobber med.
- Vi har j
Gå til medietArne Sørvig har drevet Stiftelsen Norsk Gastronomi - Bocuse d'Or Norge siden 2015, og brenner for kvalitet og verdiskapning. På konferansen Mat & Marked fortalte han om stiftelsen og hva de jobber med.
- Vi har j