Baker og Konditor
27.01.2017
Familiebedriften Klæbu Håndbakeri er i rask vekst i et marked som øker. Bedriften tilbyr glutenfri håndverksbakst og etterspørselen overgår kapasiteten.
Vi startet bakeriet i 2012. Vi kjøpte et brukt glutenfritt bakeri jeg fant på finn.no, mest som et hobbyprosjekt. Både jeg og kona beholdt dagjobben våre, sier gründer i Klæbu Håndbakeri, Frode Gerhardsen.
Egne resepter
Slik startet eventyret for Frode og Ingrid Straum Gerhardsen hjemme i sokkelleiligheten i huset i Klæbu. Litt om litt lærte de å håndtere vriene deiger og lage produkter som hadde høy kvalitet.
- I januar 2013 fikk vi en avtale med vår lokale Bunnprisbutikk i Klæbu og ballen startet å rulle. Kapasiteten var på 24 brød i døgnet og læringskurven var bratt. Vi tilbød tre forskjellige produkter og alle resepter var egenutviklet, sier Gerhardsen.
Facebook er viktig
Helt fra
Gå til medietEgne resepter
Slik startet eventyret for Frode og Ingrid Straum Gerhardsen hjemme i sokkelleiligheten i huset i Klæbu. Litt om litt lærte de å håndtere vriene deiger og lage produkter som hadde høy kvalitet.
- I januar 2013 fikk vi en avtale med vår lokale Bunnprisbutikk i Klæbu og ballen startet å rulle. Kapasiteten var på 24 brød i døgnet og læringskurven var bratt. Vi tilbød tre forskjellige produkter og alle resepter var egenutviklet, sier Gerhardsen.
Facebook er viktig
Helt fra