NNN-arbeideren
30.09.2017
I kampen mot matkasting lager Anne Røine fiskewok og fiskegrateng.
Når fersk fisk og sjømat faretruende nærmer seg utløpsdatoen, så lager Anne Røine ferdigretter som de selger fra disken på Meny Farmandstredet i Tønsberg.
Å produsere ferdigretter er ett av flere tiltak for å få ned matkastingen i butikken.
Røine sjekker holdbarheten på flere varer. Noe går snart ut på dato, men er fortsatt fullverdig mat. Men blir det solgt i tide?
Nedprising av varer ved kort holdbarhet er ett av mange viktige tiltak dagligvarebransjen har innført.
Som et resultat av Røines datosjekk-rutiner kan kunder av og til kjøpe for eksempel krabbe til halv pris.
Les opprinnelig artikkelÅ produsere ferdigretter er ett av flere tiltak for å få ned matkastingen i butikken.
Røine sjekker holdbarheten på flere varer. Noe går snart ut på dato, men er fortsatt fullverdig mat. Men blir det solgt i tide?
Nedprising av varer ved kort holdbarhet er ett av mange viktige tiltak dagligvarebransjen har innført.
Som et resultat av Røines datosjekk-rutiner kan kunder av og til kjøpe for eksempel krabbe til halv pris.