Dagligvarehandelen
21.01.2025
Fiskeansvarlig Bihyar Salim (40) på Meny Skøyen måtte begynne fra start da han kom til Norge for ti år siden. Nå er han Meny-trainee med ambisjoner.
Det var kjærligheten som brakte uiguren Bihyar Salim til Norge i 2015. I hjemlandet Kina hadde han studert IT og deretter internasjonal økonomi på universitetet, og hatt flere jobber. Drømmen om å studere det kulinariske i Paris hadde han på dette tidspunktet gitt opp.
- Det er veldig dyrt å studere i Paris, så der ble drømmer knust, erkjenner Salim overfor Dagligvarehandelen.
Fikk opplæring i Japan
Etter at han var ferdig på universitetet i Kina fikk Salim sin første jobb som assistenttekniker i en TV-stasjon. Men arbeidet ble etter hvert kjedelig og stillesittende. Dermed dro han til Bejing og ble med på oppstarten av en produksjonsbedrift for mat sammen m
Gå til mediet- Det er veldig dyrt å studere i Paris, så der ble drømmer knust, erkjenner Salim overfor Dagligvarehandelen.
Fikk opplæring i Japan
Etter at han var ferdig på universitetet i Kina fikk Salim sin første jobb som assistenttekniker i en TV-stasjon. Men arbeidet ble etter hvert kjedelig og stillesittende. Dermed dro han til Bejing og ble med på oppstarten av en produksjonsbedrift for mat sammen m


































































































