NNN-arbeideren
30.09.2017
Annenhver norvegiaost lages på TINE Byrkjelo. Og de har ingen planer om å skru ned på tempo.
- Vi har lenge holdt på med strukturendringer, men det ser ut som om vi skal fortsette med vår osteproduksjon, sier meierisjef Torkiell Heieren ved TINE Byrkjelo.
Norvegia
Heieren er sjef for om lag 130-135 ansatte i vestlandsbygda Byrkjelo, en snau halvtimes biltur fra Sandane flyplass i Sogn og Fjordane. Og her produserer de ost til den store gullmedalje - 60 tonn ost i døgnet, både hvit og brun. Eller gulost, som vi østlendinger kaller førstnevnte. Og her snakker vi om merkevaren Norvegia.
- Vi er store på Norvegia, har økt med 2-3 prosent de siste årene - men nå har den stagnert, sier meierisjefen.
Og fortsetter: - Vi har følgende visjon: Sammen skaper vi ekte matopplevelser folk vil ha. Og målet er å være en attraktiv arbeidsgiver, sier meierisjefen og forteller om et prosjekt der de lærer opp
Les opprinnelig artikkelNorvegia
Heieren er sjef for om lag 130-135 ansatte i vestlandsbygda Byrkjelo, en snau halvtimes biltur fra Sandane flyplass i Sogn og Fjordane. Og her produserer de ost til den store gullmedalje - 60 tonn ost i døgnet, både hvit og brun. Eller gulost, som vi østlendinger kaller førstnevnte. Og her snakker vi om merkevaren Norvegia.
- Vi er store på Norvegia, har økt med 2-3 prosent de siste årene - men nå har den stagnert, sier meierisjefen.
Og fortsetter: - Vi har følgende visjon: Sammen skaper vi ekte matopplevelser folk vil ha. Og målet er å være en attraktiv arbeidsgiver, sier meierisjefen og forteller om et prosjekt der de lærer opp


































































































