AddToAny

Erik Andreassen blir ny ansvarlig redaktør i Vesterålen Online

Kommer fra stilling som vaktsjef hos NRK Finmark i Alta. Styret i VOL Vesterålen Online (VOL) har ansatt Erik Andreassen som ny ansvarlig redaktør i det heldigitale mediehuset.
Han er i dag vaktsjef hos NRK Finnmark i Alta og vil tiltre stillingen på Sortland 1. oktober, skriver VOL i en pressemelding.

- Vi er veldig glade for å få Erik Andreassen som leder for den redaksjonelle satsingen. Han er en ung og ambisiøs journalist med et stort potensial som leder. Han er faglig sterk og en god lagbygger, og sammen med den dyktige redaksjonen vi allerede har, er jeg trygg på at han kan utvikle VOL videre, sier styreleder Harald H. Rise i pressemeldingen.

Andreassen har en mastergrad i sportsjournalistikk fra St. Mary's University i London. Han startet sin karriere i Sandefjords Blad, og jobber deretter i NRK Finnmark i Kirkenes som reporter og journalist både på radio, TV og nett. Fra januar 2021 har han vært vaktsjef i Alta.

- Jeg synes VOL er et veldig spennende mediehus, og jeg ser frem til å lære mer om regionen og mulighetene i det redaksjonelle arbeidet. Og ikke minst ser jeg frem til å bli kjent med og jobbe sammen med alle dem som har stått for VOL sin flotte utvikling, sier Andreassen.

Den 29 år gamle journalisten får nå det redaksjonelle ansvaret for VOL sin videre utvikling. Det heldigitale mediehuset dekker hele Vesterålen og har hatt en god utvikling de siste årene, melder VOL i pressemeldingen. Etter flere år som gratis nettsted, ble det innført en abonnementsmodell i 2017. Siden har mediehuset vært en av opplagsvinnerne i Nord-Norge og er på god vei mot 6000 i opplag.

VOL har også gått over til en toledermodell, der Stina Helene Gustavsen tidligere er ansatt som daglig leder. Hun er også konstituert som ansvarlig redaktør frem til den nyansatte redaktøren er på plass.

Image-text:

Erik Andreassen har fått jobb som redaktør i VOL.

Foto: Morgane Fauconnier

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må betale ytterligere 45 millioner dollar i erstatning til foreldrene til en gutt som ble drept i en skoleskyting.
Journalisten 06.08.2022
Overrasket med kavalkade i sin siste sending. NRKs Carina Olset gjennomførte sin siste sending for statskanalen torsdag kveld, da hun ledet direktesending fra landsskytterstevnet.
Journalisten 05.08.2022
105 aviser og tidsskrifter. Denne oversikten oppdateres løpende Amedia er landets nest største mediekonsern, etter Schibsted, målt i omsetning.
Journalisten 05.08.2022
- Jeg er sikker på at Stein Gauslaa hadde satt stor pris på at vi nå får til å etablere en debattscene for samtaler om ytringsfrihet, medier og politikk her på huset, sier sjefredaktør Katrine Lia.
Journalisten 05.08.2022
- Journalister har ingen unnskyldning for å ikke nevne dette.
Journalisten 05.08.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt