HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
04.11.2022
Annet brunt brennevin, som for eksempel cognac, har opplevd reduserte salgstall de siste årene, men akevitten har holdt stillingen. Nå går vi inn i høysesongen for akevittomsetning. Til norsk julemat er akevitt en opplagt følgesvenn, men stadig flere akevitter står også godt på egne ben, uten mat som følge, blant annet Marthe Bøhns elegante Gullmunn 2022.
Marthe Bøhn har hatt en fascinasjon for ekte brennevin og det tilhørende håndverket siden hennes første opphold i Cognac i 1996. I 2007 tok Marthe fagbrevet som destillatør, med Masterblender Richard Braastad som læremester og mentor.
Nå er hun klar med en ny årgang av Gullmunn. Gullmunn er rene, delikate og milde akevitter basert på
Gå til medietNå er hun klar med en ny årgang av Gullmunn. Gullmunn er rene, delikate og milde akevitter basert på