Dagligvarehandelen
05.04.2016
Silje A. Myhrs debut i Årets matgledebutikk i 2013 endte med finaleplass.
I år drømmer hun om pallen.
ÅRETS MATGLEDEBUTIKK
Butikksjefen ved Coop Mega Aker Brygge har ikke deltatt i konkurransen siden debutåret i 2013, men i år er hun tilbake. ICA Gourmet er i mellomtiden blitt en nyoppusset Coop Mega.
- I 2014 og 2015 hadde vi mye annet som måtte prioriteres, men i år er vi tilbake. Første mål er å komme til inalerunden, slik vi klarte i 2013. Mål nummer to er å bli blant topp tre. Da skal to av mine ansatte få reise på premietur, lover Silje A. Myhr.
Fritidsaktivitet På Coop Mega Aker Brygge er det butikksjefen selv som er ansvarlig for deltakelsen i Årets matgledebutikk. Hun bruker fritiden til å planlegge torg og aktiviteter, for i en hektisk hverdag strekker ikke tiden til.
- Å delta i Årets matgledebutikk er noe ekstra, og alt som er ekstra krever planlegging. Jeg ønsker å gjøre dette nå, og håper på mange gode innspill og bidrag fra de ansatte, sier butikksjefen.
Hun skulle gjerne hatt lere timer i butikken, som en egen dedikert osteansvarlig.
- Vi har fem ful
Gå til medietÅRETS MATGLEDEBUTIKK
Butikksjefen ved Coop Mega Aker Brygge har ikke deltatt i konkurransen siden debutåret i 2013, men i år er hun tilbake. ICA Gourmet er i mellomtiden blitt en nyoppusset Coop Mega.
- I 2014 og 2015 hadde vi mye annet som måtte prioriteres, men i år er vi tilbake. Første mål er å komme til inalerunden, slik vi klarte i 2013. Mål nummer to er å bli blant topp tre. Da skal to av mine ansatte få reise på premietur, lover Silje A. Myhr.
Fritidsaktivitet På Coop Mega Aker Brygge er det butikksjefen selv som er ansvarlig for deltakelsen i Årets matgledebutikk. Hun bruker fritiden til å planlegge torg og aktiviteter, for i en hektisk hverdag strekker ikke tiden til.
- Å delta i Årets matgledebutikk er noe ekstra, og alt som er ekstra krever planlegging. Jeg ønsker å gjøre dette nå, og håper på mange gode innspill og bidrag fra de ansatte, sier butikksjefen.
Hun skulle gjerne hatt lere timer i butikken, som en egen dedikert osteansvarlig.
- Vi har fem ful