Baker og Konditor
30.04.2020
Gunnar Bakke i BKLF og Georg Husebæk i Din Baker håper vi unngår massekonkurser i bransjen, men begge tror det er umulig å unngå at noen velter.
EN FRA FØR SÅRBAR BRANSJE har i korona-tiltakenes tid fått mye juling. Mange har stengt dørene og permitert de ansatte, flere holder åpent, men bare for å kunne drive i null. Noen har lagt av til en regnværsdag, og noen har lave faste kostnader, men for mange vil resultatet av tiltakene være en økonomisk krise.
- Det vil bli et før og etter for hele bransjen vår. Tiltakene i samfunnet synliggjør strukturene i bakerog konditorbransjen, mange av aktørene er veldig sårbare. Noen få kommer godt ut av denne situasjonen, de
Gå til mediet- Det vil bli et før og etter for hele bransjen vår. Tiltakene i samfunnet synliggjør strukturene i bakerog konditorbransjen, mange av aktørene er veldig sårbare. Noen få kommer godt ut av denne situasjonen, de