Kjøkkenskriveren
24.10.2017
Et nytt norgesmesterskap har sett dagens lys; Kantine-NM. Idunn Nilsen og Camilla Berg Mårtensson hos kantineaktøren De tre Stuer gikk nylig til topps i konkurransen. - Å løfte fram denne delen av bransjen er på høy tid, sier initiativtaker Thomas Fosback i Grilstad.
De tre lagene i finalen imponerte med kreative bidrag, flotte presentasjoner og ikke minst gode smaker. Sølvvinnere ble Renate Østmo og Øyvind Raaen fra ISS Grensesvingen, mens Pål Anda og Espen Borsheim Bergsaker fra Toma Forusbeen 78 tok 3. plassen.
GODT TEAM
Idunn og Camilla kjenner hverandre godt. De er både barndomsvenninner og kolleger ved De 3 Stuer.
- Vi møttes da vi var åtte år, og vi gikk kokkelinja på Vestby videregående samtidig. Vi har også jobbet sammen før vi begynte i De 3 Stuer, forteller de to.
På spørsmålet om hva som var motivasjonen for å bli med i NM, er begge samstemte på at de ønsker å bidra til
Gå til medietGODT TEAM
Idunn og Camilla kjenner hverandre godt. De er både barndomsvenninner og kolleger ved De 3 Stuer.
- Vi møttes da vi var åtte år, og vi gikk kokkelinja på Vestby videregående samtidig. Vi har også jobbet sammen før vi begynte i De 3 Stuer, forteller de to.
På spørsmålet om hva som var motivasjonen for å bli med i NM, er begge samstemte på at de ønsker å bidra til


































































































