Dagligvarehandelen
19.04.2016
Espen Lothe forlot lærerjobben i 2009 og gjorde hobbyen til levebrød da han startet Kinn Bryggeri i Florø.
Han bygget alt utstyret selv, og konsentrerte seg i første omgang om utelivsmarkedet og de lokale dagligvarebutikkene.
Sprengt Kinn solgte alt de klarte å produsere, og allerede i 2011 var kapasiteten sprengt. Sommeren 2013 ble et nytt anlegg med større kapasitet tatt i bruk. Det resulterte i at regnskapsåret 2014 viste en dobling i omsetningen til 18,4 millioner kroner og et imponerende årsresultat på 3,6 millioner.
- Den positive utviklingen har fortsatt. I fjor produserte vi 600.000 liter. Vi har nå kapasitet til 1,5 millioner liter,
Gå til medietSprengt Kinn solgte alt de klarte å produsere, og allerede i 2011 var kapasiteten sprengt. Sommeren 2013 ble et nytt anlegg med større kapasitet tatt i bruk. Det resulterte i at regnskapsåret 2014 viste en dobling i omsetningen til 18,4 millioner kroner og et imponerende årsresultat på 3,6 millioner.
- Den positive utviklingen har fortsatt. I fjor produserte vi 600.000 liter. Vi har nå kapasitet til 1,5 millioner liter,