Baker og Konditor
04.09.2020
Nils Olav Heggdalsvik og Trude Beate Brendehaug har fått en god start med sitt nye bakeri Kveitemjøl på Aker Brygge.
OMSTENDIGHETENE var tøffe da håndverksbakeriet åpnet dørene i april i år. Tiltakene rundt smittevern var på sitt tøffeste, og mange i bransjen fikk store problemer. Heggdalsvik og Brendehaug startet forsiktig og har siden da lagt sten på sten.
- Sommeren har vært grei, det har vært veldig bra salg på solskinnsdager, men labert på regndager, som det jo var en del av i sommer. Men vi ser nå i august at omsetningen øker når folk er tilbake på jobb, forteller Nils Olav Heggdalsvik.
Fag i fokus
Produktene er preget av at det står to fagfolk med landslagserfaring bak. Brødene bakes av bakermester Heggdalsvik på surdeig, topp råvarer og modnes lenge i kjølige omgivelser. Søtbaksten står baker og konditor Brendehaug for. Hun lager også kjevlet bakst med en rekke utradisjonelle smaker, som utfordrer det tradisjonelle smaksbildet og vinner nye kunder.
- Vi skal være et bakeri med et produktutvalg slik vi ønsker at et kvalitetsbakeri skal være. Vi gjør ikke dette for å tjene mye penger, vi gjør det fordi vi br
Gå til mediet- Sommeren har vært grei, det har vært veldig bra salg på solskinnsdager, men labert på regndager, som det jo var en del av i sommer. Men vi ser nå i august at omsetningen øker når folk er tilbake på jobb, forteller Nils Olav Heggdalsvik.
Fag i fokus
Produktene er preget av at det står to fagfolk med landslagserfaring bak. Brødene bakes av bakermester Heggdalsvik på surdeig, topp råvarer og modnes lenge i kjølige omgivelser. Søtbaksten står baker og konditor Brendehaug for. Hun lager også kjevlet bakst med en rekke utradisjonelle smaker, som utfordrer det tradisjonelle smaksbildet og vinner nye kunder.
- Vi skal være et bakeri med et produktutvalg slik vi ønsker at et kvalitetsbakeri skal være. Vi gjør ikke dette for å tjene mye penger, vi gjør det fordi vi br