Kjøttbransjen
17.03.2022
Mer krydder. Fra garam masala og kardemomme til gochujang og amerikanskinspirerte barbecue rubs. (Speciality Food Magazine og Sidechef)
Sprøtt og krydret. De beste krydderblandingene kombinert med panering for å gjøre noe med både smak og konsistens. (Griffith Foods)
Smaker som underbygger nostalgien for de internasjonale reisene som forsvant. Eksempler: Goji, karri, guajillochili, kimchi, baobab, maca og sriracha. (T. Hasegawa og Nutritional Outlook) Naturinspirerte smaker som minner forbrukerne om miljø og klima.
Eksempler: Sitrus, kamil
Gå til mediet Smaker som underbygger nostalgien for de internasjonale reisene som forsvant. Eksempler: Goji, karri, guajillochili, kimchi, baobab, maca og sriracha. (T. Hasegawa og Nutritional Outlook) Naturinspirerte smaker som minner forbrukerne om miljø og klima.
Eksempler: Sitrus, kamil