Kjøttbransjen
06.06.2019
Vi må 15 år tilbake i tid for å finne kjøttbutikk i Drammen. Nå har Aksel Andersen, i firmaet med samme navn, gått motstrøms og etablert en kombinert kjøtt- og fiskebutikk sentralt i byen.
Det har han gjort sammen med Morten Sire i Hansens Røkeri. Derav navnet Hansen & Andersen. Og vi snakker om to av Drammens aller eldste og mest tradisjonsrike bedrifter som nå har valgt å samarbeide.
HALVT ÅR «FORSINKET»
- Jeg har kjent Morten i mer enn 25 år og vi har lenge snakket om å få på plass en spesialbutikk som denne i Drammen - en by i stadig utvikling. For to år siden bestemte vi oss for å «gå for det». Planen var å ha butikken oppe å gå ved juletider i fjor. Men når man skal etablere noe nytt i en kommune som Drammen, tar det dessverre lengre tid enn det burde. Og for å si det mildt: det har ikke vært enkelt å samarbeide med administrasjonen i Drammen i den etableringsfasen
Gå til medietHALVT ÅR «FORSINKET»
- Jeg har kjent Morten i mer enn 25 år og vi har lenge snakket om å få på plass en spesialbutikk som denne i Drammen - en by i stadig utvikling. For to år siden bestemte vi oss for å «gå for det». Planen var å ha butikken oppe å gå ved juletider i fjor. Men når man skal etablere noe nytt i en kommune som Drammen, tar det dessverre lengre tid enn det burde. Og for å si det mildt: det har ikke vært enkelt å samarbeide med administrasjonen i Drammen i den etableringsfasen