Baker og Konditor
27.01.2017
Temaet og deltakerlistene er klare. Dommerne har begynt å skjerpe sansene til Årets Konditor og Årets Ung Konditor som går av stabelen i februar.
Fire deltagere stiller i år i bransjekonkurransen NM Årets Konditor og hele åtte møtes i klassen Årets Ung Konditor.
Temaet er "vinterfryd". Det skal lages kake, sjokoladekonfekt og en showpiece som skal lages av sjokolade, sukker eller pastillage og må være 100 prosent spisbar. Mulighetene for å skaffe seg viktig konkurranseerfaring er store i begge klasser.
Mye læring i konkurranse
Dominik Zyngiel fra Fristelse Café og Bistro, stiller i Årets Ung Konditor med en solid dose konkurranseerfaring i bagasjen. Han har tidligere deltatt i Årets kake, både i 2014 og 2015, med en 2. plass fra 2015. Han deltok også i Årets Ung Konditor i 2014 og i Årets dessert i Polen.
- Hvorfor vil du delta i denne konkurransen?
- Jeg vil delta i konkurransen, fordi disse lærer man utrolig mye av. Man lærer utrolig mye bare av forberedelsene til konkurransen, men også under konkurransen av andre deltakere. Og det er jo alltid litt spennende å se hvor god man egentlig er!
- Jeg gleder meg til å vise frem det jeg kan o
Gå til medietTemaet er "vinterfryd". Det skal lages kake, sjokoladekonfekt og en showpiece som skal lages av sjokolade, sukker eller pastillage og må være 100 prosent spisbar. Mulighetene for å skaffe seg viktig konkurranseerfaring er store i begge klasser.
Mye læring i konkurranse
Dominik Zyngiel fra Fristelse Café og Bistro, stiller i Årets Ung Konditor med en solid dose konkurranseerfaring i bagasjen. Han har tidligere deltatt i Årets kake, både i 2014 og 2015, med en 2. plass fra 2015. Han deltok også i Årets Ung Konditor i 2014 og i Årets dessert i Polen.
- Hvorfor vil du delta i denne konkurransen?
- Jeg vil delta i konkurransen, fordi disse lærer man utrolig mye av. Man lærer utrolig mye bare av forberedelsene til konkurransen, men også under konkurransen av andre deltakere. Og det er jo alltid litt spennende å se hvor god man egentlig er!
- Jeg gleder meg til å vise frem det jeg kan o