AddToAny

Alltid Parat

Alltid Parat
Parat består av flere tusen tillitsvalgte og hovedtillitsvalgte i tillegg til over seksti administrasjonsansatte som hver dag jobber for at 35 000 medlemmer i både privat og offentlig sektor skal få en bedre hverdag.
Organisasjonen frontes av et valgt hovedstyre med leder Hans-Erik Skjæggerud og nestleder Vegard Einan i spissen.Kompetanse

Trond Reidar Hole er generalsekretær i Parat og dermed daglig leder for de ansatte i Parats sekretariat som er fordelt på kontorer i Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Bergen, Trondheim og Tromsø.

- I Parat er vi så heldige at vi har både kompetente, flinke og engasjerte ansatte. Den luksusjobben jeg har i den forbindelse, er egentlig å prøve å sikre at ingenting kommer i veien for at de ansatte får gjort jobben sin effektivt, sier Hole, som fremhever medarbeidernes kompetanse.

På samme måte som Parat har en veldig sammensatt medlemsmasse, har sekretariatet ifølge Hole en sammensatt kompetanse.

- Den består både av mye formalkompetanse og at folk har tilegnet seg realkompetanse fra livets skole, organisasjonsarbeid andre steder enn her og i andre jobber både i privat og offentlig sektor. Dette har de tatt med seg til oss, noe vi har stor nytte av, sier han.Hole er opptatt av at Parat skal være ubyråkratisk og tilgjengelig.

- Vi er svært opptatt av å være serviceinnstilt overfor medlemmene. Det betyr blant annet at vi forsøker så intenst vi kan å unngå at man skal bli sendt videre fra den ene til den andre når et medlem tar kontakt med oss. Når vi er blitt en såpass stor organisasjon som vi er, med 35 000 medlemmer og flere tusen tillitsvalgte i alle sektorer, så er det utfordrende å levere på akkurat dette, men vi prøver å gjøre vårt beste, sier han.Serviceavdelingen

Serviceavdelingen hjelper medlemmer, tillitsvalgte og ansatte med alt som har med medlemskap, utbetalinger, kontingent og påmeldinger å gjøre. Avdelingsleder og forbundsadvokat, Per Jostein Ekre, har 20 medarbeidere som jobber med økonomi, budsjett, regnskap og medlemsregister. - Vi har ansvar for at alt fungerer som det skal, og i tillegg til ovennevnte har vi også ansvar for tillitsvalgtregister, elektronisk påmelding og administrasjon av alle kurs og konferanser, administrasjon og forhandling av Parats kommersielle kontrakter, utbetaling av reiseregninger for ansatt

Flere saker fra Farmasiliv

Sommeren er allerede godt i gang, og for første gang på to år har det vært mulig å planlegge litt. Det kan være en etterlengtet ferietur for å se familie og venner, eller til sol og varme i sydligere strøk.
Farmasiliv 21.06.2022
Merete Kjeldsberg er ansatt som ny rådgiver på Parats regionkontor i Trondheim. Hun starter 1. februar 2022. Hun kommer fra bedriften Autronica Fire and Security.
Farmasiliv 24.11.2021
Det er en stor ære å bli valgt til leder for Norges beste arbeidstakerorganisasjon, men jeg er også bevisst mitt ansvar når jeg nå trer inn i vervet. Jeg ser fram til et tett og nært samarbeid med nestleder, generalsekretær, hovedstyret, tillitsvalgte og ansatte.
Farmasiliv 24.11.2021
Pandemien snudde opp ned på arbeidsliv, hverdagsliv og fritid. Plutselig kunne vi ikke møte hverandre på fysiske kurs og konferanser, og alt måtte bli digitalt.
Farmasiliv 24.11.2021
Den 17. og 18. november vil det avholdes landsmøte i Parat. Da skal Parats medlemsgrupper meisle ut Parats politikk og planer for den neste treårsperioden. De skal også velge Parats politiske ledelse - som skal sørge for å gjennomføre planene.
Farmasiliv 21.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt